Bedrijfsscan nodig?

 

Diensten

Op dit moment hebben we 2 verschillende diensten

Een boekhouddienst
Wij houden zelf niet van onverwachte kosten, en zullen onze klanten dan ook nooit opzadelen met onverwachte extra kosten. Onze boekhouddienst is veel omvattend en zeer compleet. Voor een vast bedrag per maand, hoeft u nooit meer om te kijken naar uw administratie. Wij zorgen nemen alle administratieve lasten uit handen, en verzorgen uw administratie, OB aangiften en elk jaar de IB aangifte van u en uw partner. Daarnaast sturen wij u elke maand een beknopte analyse toe van uw organisatie. Hierin ziet u overzichtelijk wat er is gebeurt op financieel gebied, en tevens vergelijken wij de cijfers met voorgaande maanden. Binnen ons boekhouddienst bieden wij 2 paketten aan. Een compleet pakket, waarbij wij uw volledige boekhouding overnemen voor 79.99 euro per maand, en daarnaast bieden wij ook voor de kleinere zzp'er of starter een pakket aan voor 54.99 euro per maand, dit pakket is vooral gewilde bij zzp'ers in de zorg.Een belastingadviesdienst
Heeft u belastingproblemen, of simpelweg advies nodig? Maakt u zich geen zorgen, wij hebben de expertise om u te helpen met al uw vragen of problemen. Wij hebben zelf jarenlang ervaring met belastingzaken.
Schroomt u zich vooral niet, uw probleem is lang zo gek niet. Wij zien dagelijks diverse urgente gevallen, waarbij het belangrijk is dat er direct actie wordt ondernomen. Wij kunnen u helpen met het oplossen van uw belastingproblemen.
Voor meer vragen, kunt u gerust een mail sturen naar info@dezzpboekhouder.com