Bedrijfsscan nodig?

 

starter

3 tips voor een startup

Stap 1: een goed idee

Het begint dus bij een goed idee. Het talent om creatieve oplossingen bedenken, zie je terug in Nederlandse ondernemers. Boris: 'Je hoort vaak: de Nederlandse markt is te klein en dus zijn we niet interessant voor investeerders. Maar juist de bedrijven die zich hier niet door laten beperken, worden internationaal georiënteerde bedrijven.'

Een schoolvoorbeeld voor Boris is Adyen. Het online betaalafhandelingsbedrijf is inmiddels €5 miljard waard, terwijl het gewoon is opgericht in de Hollandse polder.

Checklist Voor De Startende ZZP’er Of Ondernemer.

Ok, u heeft een goed idee en wilt graag voor uzelf beginnen.
Waar begin je dan eigenlijk? En wat komt er allemaal bij kijken?
Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste zaken.
- KVK
U dient zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Elke ondernemer schrijft zich hier in. De kamer van koophandel werkt nauw samen met de belastingdienst. Zodat deze ook gelijk op de hoogte is, van het feit dat u voor uzelf wilt beginnen
-Belastingnummer

Wat Doet De KVK Eigenlijk?

De KvK helpt ondernemers om te starten, innoveren en ondernemen in binnen- en buitenland. Zij ondersteunt ondernemers bij hun start- en groeiambities. Met het Handelsregister legt zij de basis voor een veilig handelsverkeer. De landelijke organisatie heeft een regionale verankering en opereert sterk regionaal.
De nieuwe KvK werkt vanuit de wensen en behoeften van de generatie ondernemers die snel toegang tot de juiste informatie verlangt, die sector- en grensoverschrijdend zakendoet en volop participeert in (online) netwerken.

Abonneer op starter